Styret

Thomas Ramdahl

Styreleder
Thomas Ramdahl var tidligere administrerende direktør i Bayer AS. Han begynte i Bayer som følge av Bayers oppkjøp av legemiddelfirmaet Algeta ASA, der han var administrerende direktør. Før dette hadde Thomas Ramdahl flere lederstillinger i ulike divisjoner i Norsk Hydro/Pronova. Han har også jobbet som forsker ved University of California. Han har en MSc i organisk kjemi fra NTH og en doktorgrad i miljøkjemi fra Universitetet i Oslo.

Åge Nærdal

Åge Nærdal har en bachelorgrad i farmasi fra Universitetet i Oslo og mer enn 30 års erfaring fra salg, markedsføring og ledende stillinger innen farmasøytisk industri. Han var administrerende direktør i GSK Norge frem til 2015.

Anita Tunold

Anita Tunold har mange års erfaring fra offentlig sektor, kommunikasjon og markedsføring innen helsesektoren. Hun er nå direktør i Norge ledende private helseleverandør Aleris helse. Hun har tidligere hatt lederstillinger i GSK Pharma.

Børge Bogaard

Børge Bogaard har bred internasjonal ledererfaring med over 20 år som operativ leder av US baserte datterselskap/ joint ventures med Europeiske selskap – ofte i grunder-roller.

Bogaard har bredt nettverk på begge sider av Atlanteren, både innen næringsliv og akademiske institusjoner. Bogaard har vært gjesteforeleser ved Harvard University, Business School innen entreprenørskap. Bogaard har en M.Sc fra Stanford University samt en MBA

Bjørn Breien

Bjørn Breien er tidligere trainee i Aims of Industry, London, journalist i Nordisk Tidende, Brooklyn, journalist i Farmand, utviklingssjef i Morgenposten, ass redaktør i Teknisk Ukeblad, utgiver og redaktør i Polyteknisk Revy, og utgiver og redaktør i Inside Data. Breien er nå profesjonell investor.