Styret

Thomas Ramdahl

Styreleder
Thomas Ramdahl var tidligere administrerende direktør i Bayer AS. Han begynte i Bayer som følge av Bayers oppkjøp av legemiddelfirmaet Algeta ASA, der han var administrerende direktør. Før dette hadde Thomas Ramdahl flere lederstillinger i ulike divisjoner i Norsk Hydro/Pronova. Han har også jobbet som forsker ved University of California. Han har en MSc i organisk kjemi fra NTH og en doktorgrad i miljøkjemi fra Universitetet i Oslo.

Anita Tunold

Anita Tunold har mange års erfaring fra offentlig sektor, kommunikasjon og markedsføring innen helsesektoren. Hun har tidligere hatt lederstillinger i GSK Pharma, og er nå direktør i Norge ledende private helseleverandør Aleris helse.

Harald Moræus Hanssen

Harald Moræus Hanssen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han er eier og adm. dir . i investeringsselskapet Uthalden AS.

Åge Nærdal

Åge Nærdal er cand. pharm. fra Universitetet i Oslo og mer enn 30 års erfaring fra salg, markedsføring og ledende stillinger innen farmasøytisk industri. Han var administrerende direktør i GSK Norge frem til 2015.

Bjørn Breien

Bjørn Breien er tidligere trainee i Aims of Industry, London, journalist i Nordisk Tidende, Brooklyn, journalist i Farmand, utviklingssjef i Morgenposten, ass redaktør i Teknisk Ukeblad, utgiver og redaktør i Polyteknisk Revy, og utgiver og redaktør i Inside Data. Breien er nå investor.

Lars Peder Fensli

Lars Peder Fensli er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han er CFO i Arendals fossekompani